SanRenMu LAND 9010 Sandvik Stål

Artikelnummer 35378437
Pris/st: 350,00 320,00
Antal:

SanRenMu LAND 9010 

Ännu en ny variant 2017 - när man inte trodde det kunde bli bättre.

Fortfarande 12C27 stål från svenska Sandvik borgar för hög kvalitet. Men istället för G10 sidorna har man bantat ner tjockleken och använder sig bara av stålsidor och ramlås istället för liner. För att hålla vikten nere har båda sidorna skurits ur mesta möjligen och ger därför en blygsam vikt på 135 gram. 

Upphängningen är fortfarande på kullager och motståndet är fantastiskt bra - tillsammans ger de en bestämd och oerhört snabb och smidig öppning med tumskruv som aldrig felar.

Bältesclippet kan bytas mellan höger och vänster allt efter smak. tumskruvarna på båda sidorna gör den lämplig för både vänster och högerhänta. Både tumskruvarna och hålet för fångstlina är blåfärgade vilket ger en fin touch i kontrast.

Centreringen är perfekt, bladspel existerar inte. Samma pålitliga kvalite som alltid från Sanrenmu. Byggd som en stridsvagn.

Denna kniven vågar vi säga utan tvekan är värd mer än 3 gånger så mycket som vi tar för den. Det är väldigt få knivtillverkare förärat att kunna tillverka en kniv av denna kvalité - än mindre till detta priset!

Stål: 12c27 svensk stål från sandvik
Handtag: viktreducerat stål
Knivrygg: 3mm
Lås: ramlås
längd: 201 mm
blad: 85 mm
Tjocklek: 12mm