BILLIG KASTYXA - UNIK DESIGN

Artikelnummer 38576911
Pris/st: 199,00
Antal:

Ibland tänker man - men tänk om man kunde få göra det precis som man ville? Så vi gjorde det.

Vi har tagit fram ett antal egna designer på kastknivar och yxor som vi tyckte det saknades utbud på.

Vi har massor av enkla och billiga och förvisso riktigt roliga artiklar - och vi har sjukt bra artiklar som kostar lite mer för riktiga proffs... Men där emellan var det något tomt så här kommer en serie kastknivar och yxor som är lite större, lite grövre och lite bättre - men till riktigt bra pris!

Vi har tagit fram dessa för att vara billiga och tåliga - stålet är mjukt och segt och är gjort för att inte brytas i första taget - därför perfekt för nybörjare medans de fortfarande är större / tyngre än enklare kommersiella modeller.

Kastyxa BBY-01

Vikt: ca 520 gram

Stål: ca 4mm svart pulverlackat kolstål med ca 53 HRC

Längd (från botten till toppen) 31cm

bredd: ca 19cm

bladlängd: ca 6cm

(obs. yxan levereras utan skarp egg. grov profil är gjord ner till -1mm. Sista slipning behöver kund göras.)

Knivkastning är en gammal konst och sport som även kan vara ett nöje för hela familjen. Tämligen enkelt att lära sig om man har lite tålamod.
Observera att detta inte är några leksaker och att kastknivar är spetsiga och ibland vassa och ska inte handhas utan vuxen tillsyn. Givetvis gäller 18 års gräns för köp.
Kasta aldrig i samma riktning som andra människor eller djur och var säker på att inte ha ömtåliga föremål i närheten av måltavla.

Endast avsedda att kastas endast mot lämplig tavla! Mindre kastknivar under 10" som inte vägar mycket kan med fördel kastas mot vanliga piltavlor. För större/tyngre tävlingsknivar rekommenderar vi en riktig måltavla av trä.
Flera lager av kartong kan även bli en bra tavla. Tänk på att stål studsar mot stål och andra hårda ytor.