Firebird by Ganzo - F759M Svart fällkniv kniv edc

Artikelnummer 33693947
Pris/st: 249,00 179,00
Antal:

Firebird F759M : Nyhet 2017!

Ännu en fantastisk nyhet från Ganzo's Firebird segment

En något mindre än vanligt perfekt allti-i-allo kniv med samma gamla hederliga kvalite!

Med 17,5 cm i utfällt läge är den vare sig för liten eller för stor utan en perfekt EDC kniv. Klarar det mesta och lite till. 

440C blad av hög kvalite och extremt vass direkt från kartongen gör den redo för arbete i samma stund som du tar den. Denna variant finns dessutom i fler val än de flesta andra - grön, svart, blå, orange eller lila - allt efter egen smak.

Handtaget är mycket texturerat glasfiber för att ge riktigt bra grepp i alla lägen, vare sig blött eller halt - för att inte tala om att det är extremt hållbart för alla påfrestningar samtidigt som det ger hela kniven en låg totalvikt på endast 67 gram. 

Bladet är i sig självt 7,5 cm långt och låses med rygglås (lock back) vilket är en av de absolut stadigaste låsningarna på fällknivar. Dessutom finns det en oval utskärning i bladet för enkel utfällning med tummen. För de krävande arbetena där full bladkontroll behövs, finns det även en utskärning för pekfingret precis under eggen för extra kontroll.

Detta är över lag ännu en fantastisk kniv från Ganzo och för priset är det snudd på larvigt hur mycket kniv man får för pengarna. 

Som vanligt kommer Ganzo's knivar i en fin presentförpackning med tygväska och garantisedel för 12 månaders fabriksgaranti.