CAVRA F-07 Fältyxa / yxa / campingyxa

Artikelnummer 35569378
Pris/st: 399,00 329,00
Antal:

CAVRA F-07 Fältyxa / Campingyxa

Kvalitetsyxa från Kinesiska Cavra. Liten men robust yxa som inte tar upp mycket plats i packningen.

Detta är en något smalare modell och lämpar sig till än mer fint arbete - slå stickor, matberedning, kvistar mm. Fördelen av smalare gods är givetvis bättre skärande egenskaper och denna levereras väldigt vass. Denna väger dessutom än mindre än andra modeller medans den fortfarande har det robusta utförandet i ett helt stycke stål.

Stålet är 3cr13mov, väl beprövat och funktionsdugligt i alla lägen. trähandtag ger bekvämt grepp ger ett skönt handtag för att kunna arbete länge och väl med få vibrationer.

Detaljer:

LÄNGD: 225mm
HANDTAG: 115mm
BLAD: 100mm
TJOCKLEK: 3 mm
HANDTAG: abs
HÅRDHET: 53-56 HRC
VIKT: 330gram

Så här fungerar det hos oss på BraBilligt-se :

Vid fastpris annonser:
Skickar allt som kommer in som betalt innan 12:00 samma dag. Vid flera köp kan vi i 9/10 fall bjuda på fraktkostnaden - hör av er till oss för att få ett nytt pris.

Vid auktion:
Vinnarmail kommer minst 1 gång automatiskt från vårt system - vi skickar även ut ytterliggare 1 vinnarbrev på förmiddagen dagen efter för de som fortfarande inte är betalda.

Vi har inte bråttom med betalningen, men vi uppskattar när det går inom 5 dagar, gör det inte det - hör av er - vår motprestation är att vi alltid plockar, packar och skickar alla ordrar som betalas innan 12:00 vardagar samma dag. Observera gärna att bankgirobetalningar och kontoöverföringar tar lite längre tid att nå fram.

Samfrakt? Ja och Nej. Största delen av vår fraktkostnad vid auktioner är hantering och emballage. Vinner ni flera auktioner så fraktar vi dem gärna tillsammans, men kostnaden per auktion påverkas inte mycket.(ca 10 kr per extra auktion - men det är beroende på vikt, varuvärde osv) Vill ni få er fraktkostnad rabatterad vid flera auktioner, så hör av er till oss så ska vi göra vårt bästa.

Om omdömmen:
Vi försöker vårt yttersta för att aldrig lämna (eller få) negativa omdömmen - vi värdesätter högt att ni gärna skriver en rad om er upplevelse - vad som var bra eller dåligt. Räcker inte tecknen till - så skriv ett mail. Vi tar tacksamt emot alla synpunkter, och svarar på alla mail.

Generella villkor:
Leverans av PostNord sker vanligtvis dagen efter att vi skickar ert gods (ni får alltid en mail när vi avslutat er order)
Det kan dock dröja upp till 3 dagar beroende på vart i landet ni bor och hur mycket posten har att göra. (vi skickar det mesta som ekonomiförsändelser) Det kan givetvis hända att något sker på vägen eller att det dröjer. Vi är däremot tacksamma om ni medelar oss den 7:e dagen efter att ni betalat om ni inte fått godset så att vi kan eftersöka det.

Vi följer konsumenträtten och öppet köp gäller i 14 dagar. Kontakta oss om ni vill returnera godset så ger vi er mer information. Kostnader för frakt till eller ifrån er täcks inte av öppet köp utan bekostas av kund. Snarast efter att vi fått tillbaka godset i samma skick vi skickade det, återbetalas ordern eller ev. önskad ersättningsvara skickas ut.